fbpx

Healing og massage

Marianne Garst Boëtius Healer, kropsterapeut, sygeplejerske. Se hjemmeside www.tehema.dk

Jeg har haft egen klinik siden 1990.

Jeg arbejder med at skabe balance i Krop og Sind. Ofte i forbindelse med fysiske, psykiske og energimæssige bivirkninger af senfølger til kroniske sygdomme. Det kan dreje sig om senfølger til kræftbehandling og akutte traumer.

Behandlingen består af en samtale, undersøgelse og healing af energifeltet.

Jeg Healer såvel energifeltet i sin helhed som specifikke lidelser og symptomer. Under Healingen undersøger jeg energifeltet for de problemer, der kan være af både fysisk og psykisk art. Det gør det muligt for mig, at forme både Terapeutisk Healing og Terapeutisk Massage under sleve behandlingsforløbet. På den måde, retter jeg mine behandlinger mere præcist mod de psykiske, mentale, energimæssige og fysiske områder udover den generelle healing.

Jeg har siden sidst i 1990'erne stået for flere undersøgelser og forskning i Alternativ / komplementær behandling af kræftpatienter med bivirkninger og senfølger til kræftbehandling. Dette arbejde har jeg udført i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses rådgivninger i Lyngby, Roskilde og Århus.

Undersøgelserne har vist god effekt på kroniske bredspektrede lidelser, med symptomer som:

·   Træthed
·   Angst
·   Depression
·   Visse former for smerter
·   Nerve-føle forstyrrelser
·   Stress og mentale problemer
·   Akutte traumer

Se hjemmeside www.tehema.dk

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf.: 39655749 / 51899432 eller kontakte mig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Jeg har klinik-dage både i Gentofte og Hillerød