fbpx

Speciallæge Edith Raffn

Tidsbestilling hver tirsdag og torsdag fra kl. 11 til kl. 15 på telefon 25 85 20 20. Edith Raffin Sttte Tidligere speciallæge i samfundsmedicin.
Tidligere embedslæge og overlæge.

Efter at have gennemført en almindelig lægeuddannelse med ret til at arbejde som praktiserende læge var jeg i 3 år i direktoratet for arbejdstilsynet, hvor jeg overvejende arbejdede med regulering af kræftfremkaldende stoffer. Herefter var jeg i Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg forskede i kræftfremkaldende stoffer, der senere dannede grundlag for min ph.d., som især handledede om lungekræft og lungehindekræft. Jeg blev speciallæge i samfundsmedicin og har i flere perioder arbejdet som embedslæge og overlæge inden jeg vendte tilbage i Kræftens Bekæmpelse som rådgiver. De sidste 5 år har jeg arbejdet som frivillig i Kræftforeningen Tidslerne, hvor jeg bla. underviser kræftpatienter og skriver i Tidslernes blad.

Idet meget få læger behandler patienter, herunder kræftpatienter med medicinsk cannabis og Glostrup Apotek er begyndt magistrelt at fremstille THC og CBD olier, synes jeg det var nødvendigt at starte med at behandle kræftpatienter. De lider ofte af smerter, kvalme, appetitløshed opkastning og/eller vægttab. Det vides at en del af patienterne får færre symptomer efter behandlingen. Patienterne skal altid ringe først for at bestille en tid til en konsultation. De bliver udredt og får efter en samtale og undersøgelse, hvis det vurderes at ville gavne dem, indtelefoneret en recept til deres nærmeste apotek, som efterfølgende får tilsendt medicinen fra Glostrup Apotek. Efter 4 uger kommer patienterne til kontrol og evt. fornyelse af recepten.

De kan altid ringe til mig. Tlf. 25852020

Se mere på min hjemmeside www.medicanna.dk